preskoči na sadržaj
vijesti

Roditeljski sastanak za roditelje svih učenika Glazbenog odjela!

Poštovani roditelji!

Pozivamo Vas na roditeljski sastanak Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav, koji će se održati

u četvrtak, 23. siječnja 2020. godine,

u učionici solfeggia broj 32

i to za prve i druge razrede Glazbenog odjela u 18.00 sati,

a za treće, četvrte i pete razrede Glazbenog odjela u 18.45 sati.

Molimo Vas da obavezno prisustvujete.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 13. 1. 2020. 15:51

Obavijest roditeljima!!!

Dragi roditelji!

Obavještavamo vas da je nastava solfeggia završila s krajem prvog polugodišta, 20. prosinca 2019. godine. Nastava solfeggia će započeti u ponedjeljak, 13. siječnja 2020. godine po rasporedu A tjedna.

Nastava instrumenata za vrijeme nadoknade nastave preko zimskih praznika, odvijat će se prema rasporedu dogovorenom sa svakim pojedinim učiteljem instrumenta!

Svima želimo ugodne i sretne blagdane!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 22. 12. 2019. 16:25

Veseli studeni i decembar!!! Vijest ima dokument u privitku

U našem Glazbenom odjelu u proteklih mjesec dana bilo je i više nego veselo!

U studenom smo održali tri prekrasna kocerta učenika našeg Glazbenog odjela u klasi naših učitelja gitare Ante Radnića, prof., Luke Totara, mag. mus., Ive Radulović, prof., Patrika Avgustinija, učiteljice klavira Katarine Jurić, prof. i učiteljice violine Nataše Veljak, mag. mus.

24. studenog zabavili smo sve slušatelje Radia Kastav, gostujući u emisiji "Ćakule" povodom četvrte obljetnice rada Glazbenog odjela.

27. studenog posjetili smo dom za nemoćne i starije osobe na Kantridi i razveselili mnogobrojnu publiku koja nas je dočekala ogromnim pljeskom.

Onda je krenuo veseli decembar, koji je započeo s koncertom povodom Svetog Nikole u našoj školskoj knjižnici. 11. decembra održao se koncert gitarista u klasi učiteljice Ive Radulović, prof. i učitelja Patrika Avgustinija, a 13. decembra svoje umijeće sviranja pokazali su učenici klavirskog i harmonikaškog odjela. Istog dana u jutarnjim satima naš Riječki gitarski kvartet učitelja dočekao je ravnatelje osnovnih škola u našoj školskoj knjižnici. 17. decembra koncert klase održao je naš učitelj violine Boris Bosanac, mag. mus., a cijela priča zaokružena je jučerašnjim prekrasnim Božićnim koncertom na kojem su nastupili gitarski orkestar Glazbenog odjela, orkestar violina u klasi učiteljice Nataše Veljak, mag. mus., zbor Glazbenog odjela te mnogobrojni drugi učenici.

Čestitamo na trudu svim učiteljima i učenicima!!!

Svima želimo čestit Božić i sretnu Novu godinu!!!


 

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 19. 12. 2019. 10:42

Koncert u Domu za starije i nemoćne osobe na Kantridi!!! Vijest ima dokument u privitku

U srijedu, 27. studenoga 2019. godine naši mali muzikanti održali su koncert i razveselili sve ukućane u Domu za starije i nemoćne osobe na Kantridi. Sviralo je tridesetak učenika i to u klasi učitelja Ante Radnića, prof., Luke Totara, mag. mus., dr. art. Mihalja Ivkovića, Nataše Veljak, mag. mus., Borisa Bosanca, mag. mus., Katarine Jurić, prof. i organizatorice koncerta Jadranke Violić, prof. U veseloj atmosferi uživali smo zajedno sa odličnom publikom!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 28. 11. 2019. 15:22

Koncert klase učiteljice Katarine Jurić!!!

Učenici u klasi učiteljice Katarine Jurić, prof. održali su koncert u ponedjeljak 11.studenoga 2019. godine u školskoj knjižnici s početkom u 19.30 sati.
U veseloj atmosferi učenici su se predstavili sa kompozicijama iz svog repertoara muzicirajući pred mnogobrojnom publikom.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 19. 11. 2019. 11:41

Roditeljski sastanak za roditelje svih učenika Glazbenog odjela!

Poštovani roditelji!

Pozivamo Vas na roditeljski sastanak Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav, koji će se održati u

utorak, 01. listopada 2019. godine, u učionici solfeggia broj 32

i to za prve razrede u 18.00 sati,

za druge razrede u 19.00,

a za treće, četvrte i pete razrede Glazbenog odjela u 19.30 sati.

Molimo Vas da ponesete Vaše OIB-e i kemijske olovke te da obavezno prisustvujete.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 23. 9. 2019. 13:03

Drugi pjevački festival "kastafski glasi" 2019 Vijest ima dokument u privitku

Jučer, 27. lipnja, u 18.00 sati na prekrasnoj Crekvini u Gradu Kastvu održan je drugi dječji pjevački festival "Kastafski glasi" 2019. Na festivalu je nastupilo 25 osnovnoškolaca kojima od srca čestitamo na prekrasnim nastupima. Slobodno možemo reći da su svi do jednoga novi mali talenti koje ćemo još dugo pratiti na raznim pozornicama. Naše učenice Aurora Travalja, Lora Milić, Mihaela Jelavić, Mara Lukanović i Karla Stanić predstavile su Glazbeni odjel u najljepšem mogućem svijetlu, a Naši Tin Mlakar i Ana Pleša odradili su lavovski voditeljski posao bez zamjerke, pa im se od srca zahvaljujemo.

Iza Glazbenog odjela je još jedan odlično odrađen pjevački festival, pa se ovim putem zahvaljujemo i svim djelatnicima na pomoći i trudu, a našoj Mari Lukanović čestitamo na prvoj nagradi stručnog žirija u drugoj kategoriji!!! Bravo Mara!!!

Hvala svima na podršci, bodrenju i još jednom predivnom druženju!

Vidimo se iduće godine!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 28. 6. 2019. 09:03

Informator za roditelje učenika Glazbenog odjela!

Dragi roditelji!!

Podjela svjedodžbi za učenike prvih razreda Glazbenog odjela održat će se u utorak, 02. srpnja 2019. godine u 17.30 sati, a za učenike drugih, trećih, četvrtih, petih i šestih razreda u 18.30 sati u učionici solfeggia.

Za sve učenike, naše nove prvaše, koji su prošli na audiciji u svibnju, upisi će se održati u srijedu, 26. lipnja, od 09.00 do 11.00 sati te u četvrtak, 27. lipnja, od 17.00 do 18.00 sati u učionici solfeggia broj 32, u potkrovlju Škole.

Želimo vam ugodne praznike!!!

Vidimo se!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 13. 6. 2019. 13:33

Završni koncerti!!! Vijest ima dokument u privitku

U dva dana, dva završna koncerta. Mali i veliki zajedno kao solisti i u orkestrima, uvijek dragi gosti obitelj Veljak i pune dvorane oduševljene i raspoložene publike. 11. lipnja - prvi nastup u Guvernerovoj palači, prekrasna gesta ravnateljice koja nas je nagradila za sav naš trud značajnim riječima hvale, cvijećem i slasticama, a jučer, 12. lipnja - povratak u školsku knjižnicu i veliko iznenađenje za voditeljicu koja je od svojih kolega dobila prekrasan buket. Hvala svim djelatnicima Glazbenog odjela na velikom trudu, strpljenju i volji, jer sa njima je svaki dan obojen smijehom i veselim notama.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 13. 6. 2019. 13:23

Obavijest za učenike i roditelje!!!

Dragi naši učenici i roditelji, evo nekoliko informacija o aktivnostima Glazbenog odjela u zadnja dva nastavna tjedna!

U petak, 07. lipnja, održat će se školska priredba u Domu Braće Matešić (Šporova jama) u Kastvu s početkom u 18.00 sati, na kojoj će nastupiti zbor Glazbenog odjela. Svi zboraši dužni su doći u 17.45.

Završni koncerti Glazbenog odjela održati će se u utorak, 11. lipnja i u srijedu, 12. lipnja oba u 18.30 sati. U utorak će koncert biti u Guvernerovoj palači u Rijeci, a u srijedu u našoj školskoj knjižnici. Zbor Glazbenog odjela nastupiti će na oba koncerta. Svi zboraši dužni su na mjesto nastupa doći u 18.00 sati.

Ispiti solfeggia za sve učenike Glazbenog odjela održat će se u srijedu i četvrtak, 12. i 13. lipnja, na njihovim zadnjim nastavnim satovima ove školske godine prema uobičajenom rasporedu.

O terminima ispita za klavir, gitaru, violinu, harmoniku i klarinet, učitelji Glazbenog odjela obavijestit će svakog učenika posebno.

Sretno svim učenicima i roditeljima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 31. 5. 2019. 15:24

Koncert prvašića!!! Vijest ima dokument u privitku

U četvrtak, 30. svibnja 2019. godine, održan je u školskoj knjižnici koncert naših mališana, prvašića klavirista, violinista i harmonikaša. Čuli smo prekrasne melodije koje su roditelji podržali gromoglasnim pljeskom. Naši mališani bili su svi do jednog prezgodni i presretni, čime je naš cilj "osmijeh na svakom licu" ispunjen! Čestitamo svim mališanima, roditeljima i učiteljima Glazbenog odjela!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 31. 5. 2019. 14:19

Uspješni gitaristi!!! Vijest ima dokument u privitku

U subotu, 18. svibnja održalo se 7. međunarodno gitarsko natjecanje "Pula Guitar Fest" u Puli. Nastupilo je 13 naših gitarista koji su vrlo visokim plasmanom još jednom osvijetlili obraz nešeg Glazbenog odjela.

Vid Grgurić, Leon Šarunić i Mario Vičević (mentorica Iva Radulović, prof.), Lucija Peran (mentor Luka Totar, mag. mus.), Ana Miculinić i Nora Frlan (mentor Ante Radnić, prof.) osvojili su 1. nagradu u Baby kategoriji. U I. kategoriji 2. nagradu osvojili su Ilenia Babić, Ana Vičić i Marko Čović (mentor Luka Totar, mag. mus.), Jakov Zamarin (mentor Patrik Avgustini) i Monika Pleša (mentor Ante Radnić, prof.). U VI. kategoriji I. nagradu osvojio je naš duo - Barbara Lopandić i Tea Vundać (mentor Luka Totar, mag. mus.).

Svim nagrađenim učenicima, njihovim mentorima i roditeljima od srca čestitamo!!!!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 19. 5. 2019. 12:39

Klavirski pohodi!!! Vijest ima dokument u privitku

U petak, 17. svibnja Glazbeni odjel bogatiji je za nekoliko nastupa i nagrada. Dio klavirskog odjela jučer i danas sudjelovao je na 9. međunarodnom "Koroškom klavirskom tekmovanju" u Radlju ob Dravi u Sloveniji i vratio se s nizom nagrada. U drugoj kategoriji treću nagradu osvojio je naš učenik David Prša (mentorica Jadranka Violić, prof.), u trećoj kategoriji treću nagradu osvojili su Katarina Lopandić (mentorica Jadranka Violić, prof.) i Darian Hrelja (mentorica mr. art. Lesja Vuković), a naša učenica Mihaela Jelavić dobila je priznanje za sudjelovanje na natjecanju.

Od srca im čestitamo!!!

Drugi dio klavirskog odsjeka danas je sudjelovao na 3. Klavirskom maratonu u Labinu gdje su pod budnim okom naše učiteljice Katarine Jurić, prof. u prekrasnom prirodnom ambijentu nastupili naši učenici: Lina Grlaš, Karin Sušanj, Filip Zeneral Šubić, Doris Lencović, Nina Brljavac, Laura Peršić, Jelena Marjanović, Anja Gregoran Jenul, Emili Kraljić i Anton Pilepić.

Sudjelovali smo i na otvorenju izložbe Željana Pavića, Borisa Rocea i Alme Dujmović koje se održalo u 19.00 sati u prostoru Crkve Sv. Trojice u Gradu Kastvu gdje su nastupile naše učenice, gitaristice Ana Vičić i Monika Pleša.

Veseli petak!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 19. 5. 2019. 12:28

Prvi "Kastav strings!"!!! Vijest ima dokument u privitku

Prekrasan dan za našu školu i za Glazbeni odjel!

Više od osamdeset djece iz cijele Hrvatske, prekrasne kompozicije, nastupi puni pozitive, deseteročlani žiri, pehari, medalje, prekrasan večernji koncert...

Osvojili smo i neke nagrade. U prvoj kategoriji drugo mjesto osvojila je Ana Vičić, učenica našeg Luke Totara, mag. mus. U drugoj kategoriji drugo mjesto osvojio je Jakov Zamarin, učenik našeg učitelja Patrika Avgustinija. U sedmoj kategoriji treće mjesto osvojio je naš duet - Barbara Lopandić i Tea Vundać, koji je pripremio učitelj Luka Totar, mag. mus. Svi natjecatelji dobili su priznanja, a za prva mjesta dijelili smo čak i pehare. Nakon preslušavanja i ocjenjivanja svih kategorija, u 20.00 sati, održali smo u školskoj knjižnici podijelu priznanja. Podijelu je otvorio Riječki gitarski kvartet (naši učitelji Ante Radnić, prof., Iva Radulović, prof., Luka Totar, mag. mus. i Patrik Avgustini), a zatim su nastupili svi natjecatelji koji su osvojili prva mjesta.

Hvala svima koji su sudjelovali, ravnateljici, tajnici, cijelom osoblju naše Škole, svim učiteljima Glazbenog odjela i na kraju našem pročelniku Anti Radniću, prof. na velikom trudu i zalaganju da "Kastav Strings" zaživi i bude obojan ovako veselim bojama.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 16. 5. 2019. 11:25

Crno bijele aktivnosti Glazbenog odjela!!! Vijest ima dokument u privitku

Klavirski odjel Glazbenog odjela imao je vrlo aktivan vikend. U subotu su na Trožupanijskom stručnom vijeću učitelja klavira u Rijeci nastupila dva naša učenika, a u nedjelju je četrnaest učenika nastupilo na koncertu u opatijskom hotelu "Mozart".

U subotu, 11. svibnja u 10:30 sati, u dvorani riječke glazbene škole "Ivana Matetića Ronjgova" održana je koncertna matineja "Zagrli klavir". Sudjelovali su učenici glazbenih škola iz Rovinja, Žminja, Malog Lošinja, Umaga, Rijeke, Pule, Poreča i Kastva. S ponosom smo uživali u sviranju naših učenika Dariana Hrelje (učiteljica mr. art. Lesja Vuković) i Katarine Lopandić (učiteljica Jadranka Violić, prof).
 
U nedjelju, 12. svibnja u 19:00 sati ugostili su nas u predivnom opatijskom hotelu "Mozart". Naši učenici, njihovi roditelji i prijatelji uživali su u glazbenoj čaroliji  prekrasnog ambijenta, koncertnog klavira i opuštene atmosfere.
Ovim koncertom dali smo podršku našim učenicima koji odlaze u četvrtak na "Koroško klavirsko natjecanje" koje će se održati u Sloveniji (David Prša, Mihaela Jelavić, Katarina Lopandić i Darian Hrelja) sa svojim učiteljicama mr. art. Lesjom Vuković i Jadrankom Violić, prof.
U hotelu "Mozart" svoje umijeće pokazali su i učenici: Ana Zamarin, Ana Santini, Karin Sušanj, Emili Kraljić, Petra Vičević, Tin Mlakar, Anton Pilepić, Jelena Marjanović, Ana Pleša i Anja Gregoran Jenul. Većina navedenih učenika svoj će sljedeći nastup imati već ovaj petak, 17. svibnja na 3. Labinskom klavirskom maratonu na koji ih vodi naša učiteljica Katarina Jurić, prof.
 
Sretni smo i ponosni na naše učenike klavirskog odjela!
  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 14. 5. 2019. 11:12

Važna obavijest!!!

Dragi naši učenici, roditelji, kolege, suradnici i prijatelji,

u srijedu,15. svibnja 2019. godine u prostorijama Glazbenog odjela u organiziaciji Glazbenog odjela održat će se

gitarističko natjecanje "Kastav strings" 

na kojem će nastupiti gotovo svi gitaristi Glazbenog odjela. Uz naše učenike u goste nam dolazi pedesetero natjecatelja gitarista sa svojim učiteljima iz cijele Hrvatske.

Sukladno tome nastava solfeggia se taj dan neće održavati.

Pozivamo sve učenike da dođu podržati svoje razredne kolege na natjecanju. Točno vrijeme održavanja natjecanja po kategorijama, te sve ostale detalje o samom natjecanju koje će se održati prvi puta i to u organizaciji samog Glazbenog odjela, pogledajte na web stranici

www.kastavstrings.wixsite.com/guitar

Dobrodošli!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 7. 5. 2019. 23:12

Bravo naše violinistice!!!! Vijest ima dokument u privitku

Protekli vikend, od 2. do 5. svibnja 2019. godine u Mariji Bistrici održalo se 6. međunarodno mješovito natjecanje pod nazivom "Bistrički zvukolik" na kojem su sudjelovale dvije učenice, violinistice Glazbenog odjela pod mentorstvom Nataše Veljak, mag. mus. Obje su imale vrlo zapažene nastupe. 

Natali Bošnjak je u 1. kategoriji osvojila I. nagradu, a Katja Lenić je u 2. kategoriji osvojila II. nagradu. Članovi žirija su posebno istaknuli lijepo fraziranje, dobro postavljenu intonaciju, lijep ton i izvrsnu pripremljenost izvedenog programa. Učenice su nastupile uz klavirsku pratnju naše učiteljice klavira, Katarine Jurić, prof.

Od srca im čestitamo!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 6. 5. 2019. 14:18

Koncert učitelja Glazbenog odjela!

Pozivamo sve učenike, roditelje, kolege, prijatelje i poznanike

na koncert učitelja Glazbenog odjela

koji će se održati

u četvrtak, 09. svibnja 2019. godine

u 19.00 sati

u vijećnici Grada Kastva!

Veselimo se Vašem dolasku!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 3. 5. 2019. 13:53

Audicija za upis u prvi razred Glazbenog odjela u školskoj godini 2019./2020. Vijest ima dokument u privitku

Obavještavamo Vas da će se

AUDICIJA ZA UPIS U PRVI RAZRED GLAZBENOG ODJELA

pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav u školskoj godini 2019./2020. održati u srijedu, 22. svibnja 2019. godine, s početkom u 18.30 sati u školskoj knjižnici za gitariste, klarinetiste i violiniste,

te u četvrtak, 23. svibnja 2019. godine, s početkom u 19.00 sati u školskoj knjižnici za klaviriste i harmonikaše.

Da bi mogao pristupiti audiciji, kandidat je dužan u razdoblju od

01. svibnja do 15. svibnja 2019. godine

predati u tajništvo Škole ili poslati na mail (tajanadukic@gmail.com) ispunjenu prijavnicu koja se nalazi na dnu ove stranice ili se dobije u tajništvu Škole.

  

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 17. 4. 2019. 15:24

Uskrs obojen notama! Vijest ima dokument u privitku

U samo sedam dana, učitelji Glazbenog odjela organizirali su osam koncerata. U srijedu, 10. travnja u 18.30 sati u školskoj knjižnici, nastupili su učenici u klasi učiteljice glasovira, Katarine Jurić, prof, a istog dana u 19.00 sati nastupili su, u učionici solfeggia, učenici u klasi učitelja gitare, Ante Radnića, prof. U četvrtak, 11. travnja, u 19.00 sati uživali smo u koncertu učenika koji su u klasi učitelja gitare, Luke Totara, mag. mus. Petak, 12. travnja svojim izvedbama uljepšali su, u 17.30 sati u učionici solfeggia, gitaristi u klasi naših učitelja Ive Radulović, prof. i Patrika Avgustinija, a zatim u 18.30 u školskoj knjižnici klaviristi u klasi učiteljice Jadranke Violić, prof. U ponedjeljak, 15. travnja u 19.00 sati, također u školskoj knjižnici, održan je Uskršnji koncert Glazbenog odjela na kojem su nastupila po tri učenika iz klase svakog učitelja Glazbenog odjela. Reviju koncerata priveli smo kraju u utorak, 16. travnja i to sa dva koncerta. U 18.30 sati u učionici solfeggia nastupili su naši violinisti i klaviristi u klasama učiteljice violine, Nataše Veljak, mag. mus. i učiteljice glasovira, Katarine Jurić, prof., dok je istovremeno u školskoj knjižnici održan koncert klavirista u klasi učiteljice mr. art. Lesje Vuković. Svim našim učenicima, roditeljima i učiteljima od srca čestitamo na njihovom trudu, zalaganju i na organizaciji prekrasnih koncerata, te svima želimo

sretan Uskrs!

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 17. 4. 2019. 15:02

Koncert učenika u klasi učiteljice Katarine Jurić, prof.!

Koncert klase učiteljice Katarine Jurić, prof. održan je u školskoj knjižnici u srijedu, 10. travnja s početkom u 18:30 sati. Bila je to inspirativna glazbena večer gdje su učenici predstavili nove komade koje su uvježbali. Na repertoaru su se tako našli stavci sonatina, etide, skladbe četveroručno kao i one romantičnih skladatelja. Točke iznenađenja bili su nastupi učiteljica Nataše Veljak, mag. mus. i Katarine Jurić, prof., te učenica violine prvog razreda - Natali Bošnjak i Katje Lenić. Čestitamo učiteljici Katarini na trudu i na organizaciji prekrasnog koncerta!
 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 12. 4. 2019. 12:50

Roditeljski sastanak za roditelje svih učenika Glazbenog odjela!

Poštovani roditelji!

Pozivamo Vas na roditeljski sastanak Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav, koji će se održati u utorak, 02. travnja 2019. godine, za prve razrede Glazbenog odjela u 18.00 sati te u srijedu 03. travnja 2019. godine za druge, treće, četvrte, pete i šeste razrede Glazbenog odjela u 18.30 sati u učionici solfeggia, broj 32. Molimo vas da obavezno prisustvujete.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 14. 3. 2019. 12:48

Koncert prvašića Glazbenog odjela!!! Vijest ima dokument u privitku

U srijedu, 06. ožujka, u školskoj knjžnici održan je koncert prvašića Glazbenog odjela pri OŠ "Milan Brozović" Kastav. Od ukupno 45, nastupilo je 38 malih gitarista, violinista i klavirista. Prepuna školska knjižnica bodrila je nove mališane tijekom cijelog nastupa. Čestitamo svim malim izvođačima na njihovom izvrsnom nastupu. Još jednom su nas učitelje podsjetili da nema veće nagrade od njihovog osmijeha koji nisu skidali sa lica od početka, pa sve do kraja koncerta.

  :: opširnije :: 


objavio: Tajana Dukić  datum: 7. 3. 2019. 10:53
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaKalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Anketa
Crno ili bijelo?
Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Dnevni tisak

Tražilace
 • Google


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju